D-Ribose pulver 200g

D-Ribose pulver 200g

ALI42
148,17 kr
D-ribose - en af de væsentlige byggesten til skabelsen af ATP, et "universelt" energimolekyle i kroppen.

 

D-Ribose

D-ribose er en essentiel bestanddel af ATP, der fungerer som den vigtigste bærer af kemisk energi i den menneskelige krop og bruges i cellemetabolisme. Når der er fald i ilttilgængeligheden eller mangler i energigenereringsvejen, bliver efterspørgslen efter ATP større end dets tilgængelige niveau. Sådanne situationer kan være forårsaget af patologiske tilstande såvel som overintensiv træning eller ineffektivt arbejde af organismens regenerative systemer.

MedicaLine

MedicaLine er polsk producent af medicin og kosttilskud, som har opereret på det lokale marked siden 2007. MedicaLine ejer kosttilskudsmærket Aliness. Aliness mærkeprodukter indeholder naturlige forbindelser, der er kendetegnet ved en hurtig og høj optagelse af aktive stoffer. Vitaminerne fra deres tilbud kan bruges af personer på glutenfri diæt samt personer med allergi og laktoseintolerance.

Kosttilskud



Ingredienser: d-ribose

Indhold i anbefalet daglig portion (1 scoop - 5g) d-ribose 5g

Anbefalet dagligt indtag: Bland 1 skefuld af produktet med lidt vand og drik det. Spis med et måltid.

Nettovægt: 200 g

Opbevaring: Beskyt mod lys, opbevar ved stuetemperatur, på et tørt sted utilgængeligt for små børn.

OBS: Overskrid ikke den anbefalede daglige servering. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.