Glutathion 500 mg, 60 kapsler
Glutathion 500 mg, 60 kapsler
Glutathion 500 mg, 60 kapsler
Glutathion 500 mg, 60 kapsler
Glutathion 500 mg, 60 kapsler
Glutathion 500 mg, 60 kapsler

Glutathion 500 mg, 60 kapsler

NOW29
226,26 kr

Glutathion er afgørende for, at immunsystemet fungerer korrekt. Marietidsel understøtter leverens sundhed og evne til at afgifte fra toksiner, letter fordøjelsen og renser kroppens funktioner. Den tilsatte alfa-liponsyre forstærker virkningen af de andre ingredienser.

 

Glutathion 500 mg

 

Glutathion er afgørende for, at immunsystemet fungerer korrekt. Marietidsel understøtter leverens sundhed og evne til at afgifte fra toksiner, letter fordøjelsen og renser kroppens funktioner. Den tilsatte alfa-liponsyre forstærker virkningen af de andre ingredienser. Dette produkt indeholder reduceret glutathion (L-Glutathion) - den aktive form for optimal biotilgængelighed.

Now Foods ®

Now Foods ® er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud. Det har eksisteret på markedet siden 1948. Now ® -virksomheden har mange års erfaring, og dens produkter er fremstillet i overensstemmelse med de højeste standarder for Good Manufacturing Practice (GMP), takket være hvilke produkterne er af høj kvalitet og høj kvalitet. værdsat.

 

Kosttilskud

Ingredienser: L-Glutathion, marietidsel, alfa-liponsyre, fyldstof: cellulosepulver; kapsel: cellulose; subst. antiklumpning: magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumoxid.


Indhold i anbefalet daglig portion:


500 mg - Glutathion (reduceret form af L-Glutathion)

100 mg - Marietidsel (Sylibum Marianum)(skal)(ekstrakt standardiseret til 80% silymarin)

50 mg - Alfa-liponsyre

 

Anbefalet dagligt indtag: Tag 1 kapsel dagligt.

Pakkeindhold: 60 vegetariske kapsler

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.