Hvidløg 5000, 90 tabletter
Hvidløg 5000, 90 tabletter
Hvidløg 5000, 90 tabletter
Hvidløg 5000, 90 tabletter
Hvidløg 5000, 90 tabletter
Hvidløg 5000, 90 tabletter

Hvidløg 5000, 90 tabletter

NOW33
158,18 kr

Hvidløget i hvidløg 5000 er standardiseret til at opnå allicin og allicin-prækursorer, som omdannes til allicin, når de indtages.

 

Hvidløg 5000

 

 

Hvidløget i hvidløg 5000 er standardiseret til at opnå allicin og allicin-prækursorer, som omdannes til allicin, når de indtages. Den er enterisk coatet, så omdannelse sker i den øvre del af tarmen for at sikre optimal optagelse og samtidig forhindre frigivelse af den skarpe hvidløgslugt i maven. Allicin precursor niveauer opnås gennem en speciel proces, der holder hvidløget fugtigt. Denne proces bevarer allicin-prækursorerne, mens hele friske hvidløgs naturlige godhed bibeholdes. Nyd fordelene ved denne lugtkontrollerede hvidløgstablet!

Now Foods ®

Now Foods ® er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud. Det har eksisteret på markedet siden 1948. Now ®-virksomheden har mange års erfaring, og dens produkter er fremstillet i overensstemmelse med de højeste standarder for Good Manufacturing Practice (GMP), takket være hvilke produkterne er af høj kvalitet og høj kvalitet. værdsat.

 

Kosttilskud

Ingredienser: Allium sativum, mikrokrystallinsk cellulose, enterisk coating, croscarmellosenatrium, stearinsyre (vegetabilsk kilde), magnesiumstearat (vegetabilsk kilde) og siliciumdioxid.



Indhold i anbefalet daglig portion:

500mg - Lugtkontrolleret hvidløg

(Allium sativum) (løg)

(min. 5000 mcg allicin pr. tablet)

 

Anbefalet dagligt indtag: Tag 1 tablet om dagen.

Pakkeindhold: 90 tabletter

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.