Acai 500 mg, 100 kapsler
Acai 500 mg, 100 kapsler
Acai 500 mg, 100 kapsler
Acai 500 mg, 100 kapsler
Acai 500 mg, 100 kapsler
Acai 500 mg, 100 kapsler

Acai 500 mg, 100 kapsler

NOW38
130,15 kr

Produktet indeholder kun frysetørrede acaibær uden opløsningsmidler for bedre at bevare integriteten af næringsstofferne i frisk acai.

 

Acai 500 mg


 

Acai bær, hjemmehørende i Brasilien, er en af de mest unikke og nærende frugter på vores planet. De indeholder naturligt næringsstoffer som ellaginsyre, rutin, anthocyaniner og catechiner. Disse naturligt forekommende næringsstoffer understøtter en afbalanceret immunrespons og kan neutralisere frie radikaler produceret af normal cellulær metabolisme eller miljøeksponering. Produktet indeholder kun frysetørrede acaibær uden opløsningsmidler for bedre at bevare integriteten af næringsstofferne i frisk acai.

 

Acai giver den naturlige næringsprofil, der findes i ægte, hele fødevarer.

Now Foods ®

Now Foods ® er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud. Det har eksisteret på markedet siden 1948. Now ® -virksomheden har mange års erfaring, og dens produkter er fremstillet i overensstemmelse med de højeste standarder for Good Manufacturing Practice (GMP), takket være hvilke produkterne er af høj kvalitet og høj kvalitet. værdsat.

 

Kosttilskud

Ingredienser: Økologisk Acai Palm, h ypromellose (cellulosekapsel), mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumstearat (vegetabilsk kilde) og stearinsyre (vegetabilsk kilde).

Indhold i anbefalet daglig portion:

1g - Økologisk Acai Palm



Anbefalet dagligt indtag: 2 kapsler om dagen.

Pakkeindhold: 100 vegetariske kapsler

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Product added to wishlist
Product added to compare.