Hawthorn Berry 540 mg, 100 kapsler
Hawthorn Berry 540 mg, 100 kapsler
Hawthorn Berry 540 mg, 100 kapsler
Hawthorn Berry 540 mg, 100 kapsler
Hawthorn Berry 540 mg, 100 kapsler
Hawthorn Berry 540 mg, 100 kapsler

Hawthorn Berry 540 mg, 100 kapsler

NOW54
86,10 kr

Det har en effekt på næsten alle symptomer på hjertesygdomme: åreforkalkning, hjertearytmi, kongestiv hjertesvigt, hypertension og perifer vaskulær sygdom.

 

Hawthorn Berry 540 mg



Hawthorn Berry, dvs. tjørnbærekstrakt, virker som et resultat af den umiddelbare spredning af hjertesygdomme: aggression, hjerteoverførsel, kongestiv hjertesygdom, administreret og sende perifere strømme. En plante, der sænker blodtrykket, udvider blodkar i hele kroppen, sænker det sænkende niveau i blodet, beskytter hjertets arbejde, bremser og normaliserer hjerterytmen

Hawthorn bær inkluderer teorien om traditionel brug i Europa og Nordamerika som en urte tonic. Moderne videnskabelig forskning har identificeret en række bioaktive komponenter, herunder OPC'er (oligomere procyanidiner). Mange af dem har vist sig at have en stærk frie radikal-fjernende effekt.

Now Foods ®

Now Foods ® er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud. Det har eksisteret på markedet siden 1948. Now ® -virksomheden har mange års erfaring, og dens produkter er fremstillet i overensstemmelse med de højeste standarder for Good Manufacturing Practice (GMP), takket være hvilke produkterne er af høj kvalitet og høj kvalitet. værdsat.

 

Kosttilskud

Ingredienser: Tjørnbærekstrakt, hypromellose (cellulosekapsel) og stearinsyre (vegetabilsk kilde).


Indhold i anbefalet daglig portion (2 kapsler):



1,08 g - Hagtorn (bærekstrakt)

Anbefalet dagligt indtag: 2 kapsler 3 gange dagligt i forbindelse med måltider.

Pakkeindhold: 100 kapsler

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.