Ashwagandha 450 mg, 100 kapsler
Ashwagandha 450 mg, 100 kapsler
Ashwagandha 450 mg, 100 kapsler
Ashwagandha 450 mg, 100 kapsler

Ashwagandha 450 mg, 100 kapsler

SWA62
50,06 kr

Ashwagandha er en adaptogen urt, der traditionelt bruges til at fremme afslapning og understøtte en sund reaktion på hverdagens stress.

 

Ashwagandha 450 mg

Ashwagandha er en adaptogen urt, der traditionelt bruges til at fremme afslapning og understøtte en sund reaktion på hverdagens stress. Hjælper med at lindre mild eller lejlighedsvis angst. Ashwagandha-rod kan ikke kun fremme en sund reaktion på stress, men den kan også understøtte immunfunktionen. Som et adaptogen virker ashwagandha ved at understøtte sunde kortisolniveauer og hjælpe med at regulere binyresystemet. Dette afbalancerer igen fysiologiske reaktioner på stressfaktorer og hjælper os med at "tilpasse os" lettere til stress. Ashwagandha bruges traditionelt til at fremme sundhed og lang levetid, revitalisere kroppen, støtte søvn og forbedre det generelle velvære. Derudover kan Ashwagandha spille en indirekte rolle i funktionen af kroppens immunsystem.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud grundlagt i 1969. Virksomheden er den største privatejede vitaminkatalogforhandler i USA. Dets produkter er fremstillet i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskud

Ingredienser: Ashwagandha, kapselskal: gelatine, rismel, antiklumpningsmidler: magnesiumsalte af fedtsyrer.


Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel):


450mh - Ashwagandha (Withania somnifera) rod



Anbefalet dagligt indtag: 1 kapsel om dagen

Pakkeindhold: 100 kapsler

Opbevaring: Opbevar produktet ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede portion til indtagelse i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.