Pycnogenol 50mg, 50 kapsler
Pycnogenol 50mg, 50 kapsler
Pycnogenol 50mg, 50 kapsler
Pycnogenol 50mg, 50 kapsler

Pycnogenol 50mg, 50 kapsler

Swanson
SWA65
Sidste elementer på lager
350,41 kr

Pycnogenol er et ekstrakt fra barken af den franske maritime fyrretræ Pinus pinaster.

 

Pycnogenol 50mg

Pycnogenol er et ekstrakt fra barken af den franske maritime fyrretræ Pinus pinaster. Indeholder en naturlig blanding af antioxidanter (ca. 40 biologisk aktive ingredienser) med et bredt spektrum af sundhedsfremmende effekter på den menneskelige krop.

Pycnogenol kan have en positiv effekt på det kardiovaskulære system. Bruges ofte til anti-aterosklerotisk profylakse og forebyggelse af slagtilfælde. Det understøtter hukommelse og koncentration og forebygger neurodegenerative sygdomme. Pycnogenol har også en række andre egenskaber – det kan hæmme udviklingen af kræftceller, styrker immunforsvaret, beskytter synet, forbedrer vitaliteten og har en gavnlig effekt på leddene.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud grundlagt i 1969. Virksomheden er den største privatejede vitaminkatalogforhandler i USA. Dets produkter er fremstillet i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskud

Ingredienser: Pycnogenol (fransk maritim fyrrebarkekstrakt), kapselskal: gelatine, rismel, antiklumpningsmidler: calciumsalte af fedtsyrer


Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel):


50mg - Pycnogenol (fransk maritim fyrrebarkekstrakt)



Anbefalet dagligt indtag: 1 kapsel 1 - 2 gange dagligt

Pakkeindhold: 50 kapsler

Opbevaring: Opbevar produktet ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede portion til indtagelse i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Product added to wishlist
Product added to compare.