• Ny
Ecklonia Cava-ekstrakt - Standardiseret 53mg,...

Ecklonia Cava-ekstrakt - Standardiseret 53mg, 30 kapsler

SWA70
Sidste elementer på lager
95,15 kr

Ecklonia Cava, også kaldet paddlenose weed eller kaijme på japansk, er en art af spiselige brune marine alger, der findes i havvand ud for Japans og Koreas kyster.

 

Ecklonia Cava-ekstrakt - Standardiseret 53mg

Ecklonia Cava, også kaldet paddlenose weed eller kaijme på japansk, er en art af spiselige brune marine alger, der findes i havvand ud for Japans og Koreas kyster. Ecklonia Cava har rige sundhedsfremmende egenskaber. Ecklonia Cava-ekstrakt, rig på polyphenoler, phlorotannin og sterolderivater, kan være nyttig i kampen mod mange sundhedsproblemer. Takket være tilstedeværelsen af polyphenoler kan dets brug bidrage til kampen mod frie radikaler, og som et resultat kan det have stærke antioxidantegenskaber. Til gengæld kan tilstedeværelsen af phlorotannin understøtte elimineringen af hårproblemer - det forhindrer overdreven hårtab og skaldethed. Ecklonia Cava kan hjælpe med at reducere træthed og lette indsovningen.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud grundlagt i 1969. Virksomheden er den største privatejede vitaminkatalogforhandler i USA. Dets produkter er fremstillet i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskud

Ingredienser: Ecklonia Cava ekstrakt 80:1, mikrokrystallinsk cellulose (plantefiber), hypromellose (vegetarisk kapsel), magnesiumstearat, silica.


Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel):


53mg - Ectonia cava ekstrakt 80:1Anbefalet dagligt indtag: 1 kapsel om dagen

Pakkeindhold: 30 kapsler

Opbevaring: Opbevar produktet ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede portion til indtagelse i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Flere oplysninger kan findes i fortrolighedspolitikken.