Pau d'Arco flydende ekstrakt, 29,6 ml

Pau d'Arco flydende ekstrakt, 29,6 ml

Swanson
SWA79
Obecnie brak na stanie
128,15 kr

Pau D'Arco Liquid Extract er et kosttilskud i form af et flydende ekstrakt fra den indre bark af lapacho (Tabebuia impetiginosa).

 

Pau d'Arco flydende ekstrakt

Pau D'Arco Liquid Extract er et kosttilskud i form af et flydende ekstrakt fra den indre bark af lapacho (Tabebuia impetiginosa), med et koncentrationsniveau på DER 1:1 (Drug Extract Ratio). Bruges som supplement til voksnes daglige kost.

Lapacho kan naturligt understøtte kroppens fysiologiske immunitet. Derudover bidrager planten til afslapning og mentalt og fysisk velvære. Pau d'arco bruges også traditionelt som en plante, der understøtter korrekt cirkulation og blodtryk. Det hjælper med at opretholde sundheden for blodkarvæggene og kapillær mikrocirkulation.

Pau d'Arco, bærer: vegetarisk glycerin, renset vand.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud. Det har været på markedet siden 1969. Swansons produkter opfylder alle kvalitetsstandarder og er fremstillet i henhold til Good Manufacturing Practices (GMP). Swanson Health Products gør alt for at opretholde den højeste kvalitet af sine produkter.

Kosttilskud

Ingredienser: Pau D'Arco (Tabebuia impetiginosa) ekstrakt (indvendig bark, vegetabilsk glycerin, renset vand.


Indhold i anbefalet daglig portion (1/2 dråbe, 0,5 ml):


393mg - Pau D'Arco-ekstrakt (Tabebula impetiginosa) (indre bark)



Anbefalet dagligt indtag: 1/2 dråber pr. dag.

Pakkeindhold: 29,6 ml

Opbevaring: Opbevar produktet ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede portion til indtagelse i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Product added to wishlist
Product added to compare.