Moringa BIO 500 mg 100 tabletter

Moringa BIO 500 mg 100 tabletter

ALI52
84,10 kr

Moringa oleifera (Moringa oleifera) hjælper med at opretholde normale glukoseniveauer (påvirker positivt glukosemetabolismen).

 

Moringa BIO 500 mg

BeOrganic Moringa BIO ekstrakt 500 mg er et produkt opnået i processen med at udvinde værdifulde blade, hvilket gør det unikt på markedet for økologisk certificerede kosttilskud i Polen.

Moringa oleifera, eller peberrodstræ, fundet i Indien, Afrika og Sydøstasien. Den når en højde på op til 10 m og er kendetegnet ved 1-2 cm lysegrønne blade, afrundede i toppen. Det kaldes også "det lange livs træ" eller "mirakeltræet", fordi det betragtes som en ekstremt værdifuld og sund plante.

Moringa oleifera (Moringa oleifera) hjælper med at opretholde normale glukoseniveauer (påvirker positivt glukosemetabolismen).

MedicLine

MedicaLine til den polske producent af Aliness-produktlinjen. Produkterne omfatter naturlige kombinationer, der er kendetegnet ved påvirkning og det højeste udvalg af funktionelle egenskaber, takket være hvilke de er bedre for kroppen og har en sundhedsfremmende karakter. Deres produktion er godkendt efter "clean label"-princippet, som garanterer unødvendige tilsætningsstoffer. Alines-brandets vitaminer kan bruges af allergikere, personer med laktoseintolerance, såvel som af glutenfrie.

Kosttilskud

Ingredienser: Bio 4:1 ekstrakt fra Moringa oleifera blade (Moringa oleifera), fyldstof: BIO akaciefiber, mikrokrystallinsk cellulose.


Indhold af 1 tablet:


500mg - økologisk ekstrakt 4:1 fra Moringa oleifera blade (Moringa oleifera)

Anbefalet dagligt indtag : 1 - 6 tabletter dagligt under eller efter et måltid med vand.

Pakkeindhold : 100 tabletter

Opbevaring: Beskyt mod skadelige virkninger i vand, på et tørt sted utilgængeligt for små børn.


Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede daglige serveringsmængde i løbet af dagen. Dette produkt kan ikke bruges af gravide eller ammende kvinder. Dette produkt kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.