E-vitamin 400IU blandede tokoferoler - 100 kapsler

E-vitamin 400IU blandede tokoferoler - 100 kapsler

SWA14
102,07 kr
rating Read the review
Average rating: 10/10 Number of reviews: 1

E-vitamin som en blanding af tocopheroler er den bedste assimilerbare form af vitamin E. Vitamin E er en kraftig antioxidant, der bekæmper frie radikaler og beskytter fedtsyrerne inden deres oxidation.

 

E-vitamin 400IU blandede tocopheroler


E-vitamin blandede tocopheroler er den bedste assimilerbare form af vitamin E. Vitamin E er en kraftig antioxidant, der bekæmper frie radikaler og beskytter fedtsyrerne inden deres oxidation. Desuden forhindrer det for tidlig nedbrydning af erythrocytter og er involveret i transporten af ilt fra de røde blodlegemer til alle kroppens celler. E-vitamin har en direkte effekt på muskelydelsen. Det understøtter også immunforsvaret, øger det cellulære respons og forbedrer funktionen af T-lymfocytter.


Swanson ®

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud grundlagt i 1969. Virksomheden er den største privatejede vitaminkatalogforhandler i USA. Dens produkter er fremstillet i henhold til god fremstillingspraksis (GMP).

KosttilskudIngredienser: E-vitamin (D-alfa-tocopherol og tocopherol-blanding: beta-tocopherol, delta-tocopherol og gamma-tocopherol), kapselkappe: gelatin, fugtighedsbevarende middel: glycerol, vegetarisk olie og sojaolie, renset vand.

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsler): E-vitamin (D-alfa-tocopherol og tocopherol-blanding: beta-tocopherol, delta-tocopherol og gamma-tocopherol) - 267 mg alfa-tocopherolækvivalent

Anbefalet daglig indtagelse: En kapsel om dagen under et måltid.

Nettovægt: 58 g - 100 kapsler


Opbevaring: Beskyttes mod lys, opbevares ved stuetemperatur, på et tørt sted, der ikke er tilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede daglige portioner for dagen. Vitamin E 400IU kan ikke bruges af gravide eller ammende kvinder. Dette produkt kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt.

Ny
Sehr gut
rating 10
2023-12-25
K.und G. Deutschland
Schnelle Lieferung, danke

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.