E-vitamin 400IU blandede tokoferoler - 100 kapsler

E-vitamin 400IU blandede tokoferoler - 100 kapsler

SWA14
76,12 kr

E-vitamin som en blanding af tocopheroler er den bedste assimilerbare form af vitamin E. Vitamin E er en kraftig antioxidant, der bekæmper frie radikaler og beskytter fedtsyrerne inden deres oxidation.

 

E-vitamin 400IU blandede tocopheroler


E-vitamin blandede tocopheroler er den bedste assimilerbare form af vitamin E. Vitamin E er en kraftig antioxidant, der bekæmper frie radikaler og beskytter fedtsyrerne inden deres oxidation. Desuden forhindrer det for tidlig nedbrydning af erythrocytter og er involveret i transporten af ilt fra de røde blodlegemer til alle kroppens celler. E-vitamin har en direkte effekt på muskelydelsen. Det understøtter også immunforsvaret, øger det cellulære respons og forbedrer funktionen af T-lymfocytter.


Swanson ®

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud grundlagt i 1969. Virksomheden er den største privatejede vitaminkatalogforhandler i USA. Dens produkter er fremstillet i henhold til god fremstillingspraksis (GMP).

KosttilskudIngredienser: E-vitamin (D-alfa-tocopherol og tocopherol-blanding: beta-tocopherol, delta-tocopherol og gamma-tocopherol), kapselkappe: gelatin, fugtighedsbevarende middel: glycerol, vegetarisk olie og sojaolie, renset vand.

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsler): E-vitamin (D-alfa-tocopherol og tocopherol-blanding: beta-tocopherol, delta-tocopherol og gamma-tocopherol) - 267 mg alfa-tocopherolækvivalent

Anbefalet daglig indtagelse: En kapsel om dagen under et måltid.

Nettovægt: 58 g - 100 kapsler


Opbevaring: Beskyttes mod lys, opbevares ved stuetemperatur, på et tørt sted, der ikke er tilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede daglige portioner for dagen. Vitamin E 400IU kan ikke bruges af gravide eller ammende kvinder. Dette produkt kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt.

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Flere oplysninger kan findes i fortrolighedspolitikken.