Gotu Kola 400 mg, 100 kapsler

Gotu Kola 400 mg, 100 kapsler

NVT04
51,04 kr
Gotu kola er kendt i Kina som en mirakelplante med lang levetid.

 
Gotu Kola
(lat. Centella asiatica)

 

Gotu Kola (lat. Centella asiatica), også kendt som den asiatiske pennywort, en plante fra den umbellate familie, også kendt i tusinder af år i Ayurveda. Gotu kola er kendt i Kina som en mirakelplante med lang levetid. I Indien betragtes det som en af de mest foryngende planter. Det glatter huden og forbedrer dens hydrering, forhindrer rynker, reducerer cellulite og fremskynder fedtforbrænding. De aktive ingredienser i Gotu kola påvirker de korrekte kognitive funktioner, understøtter hukommelse og koncentration.

 

Natvita

NAT Sp. z oo er en virksomhed med fokus på produktion af mad af høj kvalitet og naturlige kosttilskud under mærket NatVita. NatVita-produkter kommer fra økologisk landbrug fra hele verden. De tilbudte produkter er mærket med BIO-certifikatet og opfylder de højeste kvalitetsstandarder, der skyldes naturlig oprindelse.

Kosttilskud

 

Ingredienser: Gotu Kola (Centella asiatica), geleringsmiddel: cellulose (kapsel)

 

Indhold i anbefalet daglig portion (6 kapsler): Gotu Kola - 2400 mg

 

Anbefalet daglig indtagelse: 2 kapsler, 3 gange om dagen.

 

Nettovægt: 40 g - 100 kapslerOpbevaring: Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for rækkevidde af små børn.

 

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede portioner til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret diæt. Produkt anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

 

 

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.