Behandling af parasitter

Behandling af parasitter

- Kategorier: Artikler

Når vi lider af Lyme-sygdom, har vi ofte også parasitter. Årsagen til dette er, fordi Lyme svækker vores immunsystem. Derudover vores tarm mikroflora, hvis ofte ødelagt af langvarig antibiotikabehandling, hvilket gør os særligt sårbare over for humane parasitter. Korrekt diagnose og behandling er særlig vigtig i dette tilfælde, da behandling af Lyme-sygdom muligvis ikke giver de ønskede resultater uden forudgående behandling af den parasitære infektion.


En af metoderne til behandling af parasitter er farmakologisk behandling . Men flere og flere mennesker læner sig mod naturlige behandlingsmetoder som kost og urtemedicin. Kombinationen af disse to metoder kan give spektakulære resultater.


Antiparasitisk Diæt

Vores kost generelt skal være rig på næringsstoffer og bestå af uforarbejdede, sunde fødevarer. Det bør være både anti-inflammatorisk og svampedræbende. Det bør også understøtte vores fordøjelsessystem. Derfor er det værd at overholde flere principper:

1. Helt udelukke sukker fra din kost og alle produkter, der indeholder det. Vi finder blandt dem glukosesirup, agave, ahorn, dactylisk, rørsukker, brun, honning, maltose, gær, slik, barer, men også færdige saucer, ketchup eller sojasovs. Sukker forværrer betændelse i kroppen og svækker immunsystemet. Det er et ideelt medium til vækst af parasitter.

2. Spis mad rig på antioksidanter. Antioksidanter hæmmer udviklingen af frie radikaler, som virker destruktivt på immunsystemet. Kosten skal omfatte bær, blåbær, aronia, grønne grøntsager, tomater samt rødbeder, kål, rå gulerødder, hvidløg og løg. Det er også vigtigt at inkludere tilskud med D-Vitamin.

3. Ekskluder hvedemel fra kosten. Denne stærkt forarbejdede type enkle kulhydrater er en ideel mad til menneskelige parasitter. Udskift dem med fuldverdige kulhydrater, der understøtter vores mikrobiota-hirse, byg, boghvede, amarant, kinoa, rug.

4. Undgå fra kosten mejeriprodukter og forarbejdet kød af dårlig kvalitet. Disse produkter vil hindre kroppens kamp mod patogener. Udskift dem med bælgfrugter, fisk af god kvalitet eller æg.

5. Begræns alkohol. Alkohol er et toksin, der vejer tungt på vores nervesystem, udvaskes elektrolytter og fremmer multiplikationen af patogener. Hos mennesker, der lider af Lyme sygdom med parasitære infektioner ofte forårsager forværring af deres symptomer og generelt har negativ indvirkning på deres helbred.

6. Tilføj flere urter i din menu. Nyttige krydderier kan være fennikel, nelliker, cayennepeber, timian eller ingefær.

7. Drik rigeligt med vand! Det er den bedste måde at afgifte på.

Antiparasitiske urter

Urter bliver stadig mere populære og værdsat i løbet af antiparasitisk behandling, da de har et bredt spektrum af aktivitet, når kemiske stoffer normalt kun fjerner en, en given type parasit.


En af de mest kendte og effektive urter til fjernelse af parasitter fra fordøjelsessystemet er Mimosa pudica. Det hjælper med at" skrælle " parasitterne fra tarmens vægge og fjerne dem fra kroppen.

En meget nyttig urt er også Chaparro Amargosa, som har en antiparasitisk virkning, og har også en positiv effekt på fordøjelsessystemet. Urten bruges til kronisk betændelse i mave-tarmkanalen og candidiasis.

Oreganoolie er et andet fremragende desinfektionsmiddel, der ofte kaldes et naturligt antibiotikum. Dens antivirale og antifungale egenskaber er ideelle i kampen mod farlige mikrober, herunder parasitter.

Også malurt og sort valnød er urter med en toksisk virkning på parasitter.

Kombinationen af en afbalanceret, individuel diæt med de rigtige urter understøtter vores immunsystem og giver os mulighed for at slippe af med parasitter fra vores krop på en helt naturlig, ikke-invasiv måde.

Product added to wishlist
Product added to compare.