Fordele ved glutathiontilskud

Fordele ved glutathiontilskud

- Kategorier: Artikler

Glutathion er den såkaldte "antioxidanternes fader". Det blev kaldt, fordi det neutraliserer frie radikaler og understøtter DNA-reparation. Det har også meget stærke antioxidantegenskaber, som fjerner toksiner og frie radikaler i vores krop. Hvad mere er, hjælper det immunsystemet med at understøtte vores immunitet. Og det er blot nogle af glutathions meget vigtige funktioner i kampen mod borreliose.

Glutathion består af tre aminosyrer: glutaminsyre, glycin og cystein (NAC).

Glutamin: er en aminosyre, der er en del af de forbindelser, der er proteiner. Dens hovedaktivitet er regenerering af tarmslimhinden, som understøtter tarmens funktion. Det er også ansvarlig for multiplikationen af ​​immunceller, som hjælper med at bekæmpe forskellige typer infektioner og vira. Ved styrkelse af immuniteten er det også vigtigt, at der i organismens "kamp" med bakterierne bruges større mængder glutamin, og derfor bør det suppleres, hvis man har en kronisk sygdom. Dens virkning, specielt i tilfælde af borreliose og dens samtidige infektioner, beskytter mod bevægelse af bakterier, som har en direkte indvirkning på inflammation.

Glycin: tilhører endogene aminosyrer, altså dem som kroppen selv kan syntetisere. I tilfælde af borreliose og dens samtidige infektioner er kroppen imidlertid ikke i stand til at syntetisere tilstrækkelig mængde af denne aminosyre, derfor anbefales det at tilskud eller øget tilførsel fra mad (fødevarer rige på denne aminosyre er: boghvede, græskarkerner, fisk, røde linser, hvedeklid, hindbær). Det er ekstremt vigtigt, fordi glycin deltager i leverstøtteprocessen. Det reducerer betændelse i vores krop og forbedrer søvnkvaliteten. Glycinmangel kan bidrage til udvikling af depression eller koncentrationsproblemer.

Cystein (NAC): det er også en af ​​de essentielle aminosyrer, men det er værd at vide, at for at sikre den optimale mængde, bør vores menu være rig på produkter såsom: solsikkefrø, sojabønner, valnødder eller bælgfrugtfrø ( linser, kikærter, bønner). NAC øger kroppens modstandskraft betydeligt og minimerer risikoen for bakterie-, svampe- eller virusinfektioner. Og vigtigst af alt giver det dig mulighed for at øge produktionen af ​​glutathion i kroppen.

Test af glutathionniveau:

Når vi beslutter os for at teste, er det værd at tjekke niveauet af reduceret og total glutathion. Hvis forholdet mellem førstnævnte og sidstnævnte overstiger cut-off værdien (> 0,8), er det værd at overveje supplering.

Hvilket supplement skal man bruge?
Når vi beslutter os for at tage tilskud, er det vigtigt at vælge den rigtige form. Den overordnede biotilgængelighed og absorberbarhed af glutathion er lav, så for at få gavn af det, skal det tages i en reduceret (eller aktiv) form. Når du supplerer med glutathion, bør du også sørge for en tilstrækkelig tilførsel af E-vitamin, C-vitamin og selen fra kosten.

Du kan få både NAC og Glutation i reduceret form fra Aliness

- NAC N-Acetyl L-Cystein, 500 mg, 100 kapsler

- L-Glutathion reduceret 500 mg, 100 kapsler.

Sundhedsmæssige fordele ved glutathion relateret til Lyme-sygdom?

1. Understøtter immunsystemet
Som følge af infektion øges det oxidative stress og inflammationen, hvilket fører til glutathionmangel. Når det er mangelfuldt, mister immunceller deres evne til at bekæmpe sygdommen. Gendannelse af det naturlige niveau af glutathion reducerer sværhedsgraden af ​​symptomerne.

2. Det har indflydelse på mental sundhed
Mennesker med depression har lavere niveauer af glutathion.

3. Reducerer inflammation
Det er i stand til at hæmme produktionen af ​​cytokiner.

4. Reducerer antioxidant stress
Det reducerer reaktive oxygenarter og understøtter dermed andre antioxidanter såsom E-vitamin.

5. Støtter tarmene
Glutathion understøtter virkningen af ​​glutathionperoxidase, som er et nøgleenzym, der deltager i fjernelse af frie radikaler.

6. Opretholder en sund lever
Det reducerer skader på leverceller, hvilket kan forhindre leverproblemer.

Glutathion er derfor essentielt for at støtte kroppen i kampen mod Borrelia-spirokæter, hvilket gør det til en fantastisk tilføjelse til Buhner-kerneprotokollen.

Product added to wishlist
Product added to compare.