Helicobacter pylori-naturlig behandling

Helicobacter pylori-naturlig behandling

- Kategorier: Artikler

Helicobacter opdages i stigende grad hos mennesker, der lider af Lyme-sygdommen. Dette skyldes patientens meget svage immunsystem og den igangværende betændelse i hans krop. Gastritis, som er det vigtigste symptom på H. pylori - infektion, viser imidlertid ofte resistens over for konventionelle behandlinger-antibiotika og har en stærk tendens til tilbagefald. Derfor bliver denne naturlige behandling af bakterier mere almindelig i behandlingen af Helicobacter pylori.

Hvad er Helicobacter pylori?

Helicobacter pylori er en gram-negativ bakterie med en spiralform. Gennem produktionen af en stor mængde urease, som neutraliserer det sure miljø i maven skaber bakterier ideelle betingelser for afregning på forskellige steder i maveslimhinden og reproduktion. Desuden tillader bakteriens spiralform og spoler bakterier at trænge dybt ind i maveslimhinden, hvor inflammation og sårdannelse forekommer. Derfor er Helicobacter pyrolium hovedsageligt ansvarlig for gastritis, mavesår og duodenalsår.

Symptomer på Helicobacter pylori:

Det anslås, at op til 80% af de inficerede ikke viser nogen symptomer på sygdommen. Kun den resterende del oplever symptomer, der er karakteristiske for maveforstyrrelser, og dette er primært:

- heartburn

- hoppende

- kvalme

- mavesmerter

- flatulens

- Hvid raid på tungen

- dårlig ånde.

Det skal dog huskes, at Helicobacter også kan forårsage mindre specifikke symptomer, som ofte ikke er forbundet med denne sygdom. Det kan være: mangel på jern eller vitamin B12, acne, migræne, fødeintolerance eller kronisk træthed.

Behandling

Behandling af Helicobacter pyrolyse er hovedsageligt baseret på antibiotikabehandling (ofte med Pylera). Naturlige metoder kan være et ideelt supplement til terapien eller anvendes som en separat behandlingsmetode.

1. Probiotika

Et meget vigtigt element i behandlingen er korrekt probiotisk terapi. Det øger effektiviteten af det anvendte antibiotikum (undersøgelser siger op til 13%) og reducerer frem for alt bivirkningerne af infektion. Bemærkelsesværdige stammer inkluderer:

- Saccharomyces boulardii, almindeligt tilgængelig i præparatet Enterol. Især anbefales med samtidig antibiotikabehandling, da det forbedrer dets tolerance.

- Lactobacillus reuteri DSM 17648, almindeligt tilgængelig i HELICOgastrin. Dette probiotikum forstyrrer motiliteten af H. pylori, reducerer dens invasivitet og letter fjernelsen af bakterier fra maven.

- Lactobacillus plantarum LA 301, lactobacillus salivarius LA 302, almindeligt tilgængelig i Lactibiane H-Py. Præparatet fremmer opretholdelsen af slimhindefunktionen i maven og tyndtarmen.

2. Urt

Mange naturlige urter har antimikrobiel aktivitet og er i stand til at hæmme væksten af Helicobacter pylori. Blandt andet:

- Lakrids, en plante med mere end 100 aktive stoffer, hvoraf nogle har bakteriedræbende aktivitet mod H. pylori. Lakridstilskud kan fremskynde regenerering af maveslimhinden og reducere symptomer som fordøjelsesbesvær, halsbrand eller oppustethed.

- Curcumin, det vigtigste bioaktive stof i gurkemeje, som har stærke antioksidante, antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaber. Undersøgelser viser, at curcumin-tilskud (i en dosis på 3 år 500 mg) resulterede i heling af mavesår og duodenalsår hos 48% af patienterne efter 4 uger og hos 76% af patienterne efter 12 ugers tilskud.

- Berberin, det vigtigste bioaktive stof i Berberis. Det er fantastisk til behandling af forskellige sygdomme i fordøjelsessystemet og letter fjernelsen af Helicobacter-bakterier fra maven.

- Lactoferrin er en meget vigtig bestanddel af modermælk. Undersøgelser viser, at bovint lactoferrin (i en dosis på 2 200 mg) hæmmer koloniseringen af H. pylori i maven og forbedrer resultaterne af en respiratorisk test med urinstof.

- Propolis er et klæbrigt og tæt stof, der bruges af bier til at beklæde indersiden af en bikube. En undersøgelse fra 2012 viser, at propolisbehandling resulterede i en komplet kur hos 63,6% af patienterne med mavesår og duodenalsår, og de resterende 36,4% oplevede et fald i H. pylori-infektion fra høje til mellemstore og lave niveauer.

- Sulforaphane, fundet i broccoli frø ekstrakt. Dette stof kan reducere inflammation og gastritis, samt forbedre tilstanden af maveslimhinden.

3. Kost

Diæt alene er ikke i stand til at eliminere Helicobacter Pylori-bakterier, men det er et meget vigtigt element, der understøtter behandling. I løbet af behandlingen og i flere uger efter færdiggørelsen er det værd at indføre en specialiseret kost, der vil reducere inflammation og regenerere maveslimhinden. Her er nogle af de vigtigste regler:

- Kosten skal være lys. Du bør undgå tung, svær at fordøje mad. Det anbefales at lave mad på vand, dampning eller stødning.

- Måltider bør ikke have ekstreme temperaturer, så de bør ikke være for kolde eller for varme.

Spis regelmæssigt og ikke overspise.

- Undgå kulsyreholdige drikkevarer, koffein og krydret eller syltede fødevarer i din kost.

- Undgå råvarer. Indtast i kosten grøntsager og frugter i kogt form (hovedsagelig gulerødder, græskar, courgetter, rødbeder, spinat, søde kartofler, kartofler)

- Overvåg tilførslen af væsker

- Spis fedt af god kvalitet, herunder omega 3 fedtsyrer

- Undgå oppustede fødevarer.

Afslutningsvis er Helicobacter pylori en meget farlig patogen faktor. Det kan føre til en række komplikationer, herunder mavekræft og død. Derfor er det så vigtigt at tage sig af korrekt hygiejne og gennemføre behandling så hurtigt som muligt.

Product added to wishlist
Product added to compare.