Jarish-Herxheimer reaktion

Jarish-Herxheimer reaktion

- Kategorier: Artikler

Herxheimer-reaktion, dvs. Herx-reaktion er en midlertidig forværring af symptomerne på borreliose, som opstår under bakterielle organismers massedød med sygdommens progression eller dens behandling. Under denne reaktion produceres cytokiner, der udløser symptomer på betændelse, herunder feber, led- og muskelsmerter, hovedpine, kognitiv svækkelse eller et generelt fald i velvære.

Herx-reaktion betyder ofte, at den terapi vi bruger, hvad enten det er urteterapi eller antibiotikabehandling, er effektiv. Men dets manglende opståen betyder ikke, at behandlingen er ineffektiv. Herxheimer-reaktion forekommer ikke hos alle patienter med borreliose. Det anslås, at kun omkring 15 % af behandlede personer oplever dets symptomer, ofte milde.

Men hvis du lider af Herxa-reaktioner, kan du bruge følgende liste over naturlige Herxy-elimineringsmetoder. Husk ikke at bruge alle disse produkter på én gang. Prøv hvilken løsning der er bedst for dig.

Naturlige produkter, der anbefales til Herx-reaktionen og dens forebyggelse:

Nutramedix Burbur er et ekstrakt lavet af Desmodium molliculum blade. Urten bruges traditionelt til at rense kroppen. Det er meget effektivt til at understøtte afgiftningen af ​​leveren, nyrerne, lymfesystemet og cellematrix. Det beskytter leveren mod eksterne toksiner som visse kemikalier og giftige skimmelsvampe. Det dulmer Herx-reaktionen, dvs. de uønskede virkninger af forsvinden af ​​patogener.

Burbur-Pinella fra Nutramedix er en kombination af to ekstrakter: Burbur - fra Desmodium molliculum og Pinella fra Pimpinella anisum. Burbur-Pinella understøtter afgiftning af hjernen og centralnervesystemet, renser kroppen for toksiner og biotoksiner, afgifter lever, nyrer, lymfesystem og intercellulære rum, renser blodet. Eliminerer toksiner fra hjernen, rygsøjlen og det perifere nervesystem. Burbur-Pinella er også effektiv til at reducere Herx-reaktionen.

Zeolit ​​er et naturligt mineral af vulkansk oprindelse, et af de mest effektive produkter i Herx-reaktionen. Dens hovedingrediens er clinoptilolit. Zeolit ​​frigiver værdifulde ingredienser i kroppen, mens de binder mange skadelige stoffer, såsom bly, cadmium, arsen, krom, nikkel og ammoniumioner. Det er vigtigt at bruge en zeolit ​​med høj renhed beregnet til internt brug. Vi anbefaler, at du køber et certificeret produkt.

Bentonit har egenskaber, der gør det muligt at tiltrække og absorbere toksiner og tungmetaller uden at indgå i nogen kemiske reaktioner i kroppen. Bentonit skaber en "elektrisk ladning", når den er hydreret. Efter kontakt med vand påtager den en negativ elektrisk ladning. Toksiner, bakterier, vira, parasitter og andre forurenende stoffer er positivt ladede. Når ler kommer ind i kroppen, tiltrækkes toksiner til det. Hvad der er ekstremt vigtigt, bentonit optages ikke i kroppen, så det er helt sikkert. Det passerer gennem fordøjelsessystemet og absorberer toksiner og tungmetaller. Samtidig frigives mineraler i leret, såsom calcium, magnesium, silicium, aluminium og kalium, og gøres tilgængelige for kroppens stofskifteprocesser. Endelig udvises det naturligt. Husk at bruge bentonit af høj kvalitet til internt brug.

Chlorella har unikke egenskaber, der neutraliserer giftige stoffer ophobet i kroppen som følge af miljøforurening eller indtagelse af forurenede fødevarer. Det renser kroppen for tungmetaller og nogle pesticider. Chlorella optager også toksiner fra tarmene, hjælper med at slippe af med kronisk forstoppelse og neutraliserer tarmgas.

Aktivt kul absorberer effektivt toksiner, hvilket markant fremskynder deres fjernelse fra kroppen. Når du bruger aktivt kul, skal du huske, at det ikke virker selektivt i kroppen, men binder alt uden undtagelse, også madstoffer og medicin. Kombinationen af ​​kulstof med faste lægemidler kan hjælpe med at absorbere lægemidlets aktive stoffer. Brug ikke aktivt kul sammen med medicin.

Alkalisering - Under Herx-reaktionen hjælper alkalisering af kroppen. I løbet af sygdomsforløbet bliver kroppen sur. Dette er en ufordelagtig proces, da de enzymatiske processer forløber bedst ved en neutral pH (omkring 7,4). Derfor, hvis kroppen bliver sur, er det værd at flytte syre-base-balancen og afbalancere pH. Et gennemprøvet produkt er Alka-Seltzer (1 tablet opløst i vand 3-4 gange dagligt). Andre måder omfatter at tage C-vitamin og drikke citron-lime vand. Drikke citron-lime vand kan også bruges som en forebyggende foranstaltning. Citron- og limesaft, selvom det smager surt, omdannes til baser i kroppen, takket være hvilket det midlertidigt øger de alkaliske reserver.

Epson saltbade er en fremragende støtte til at afgifte kroppen og genoprette balancen. Det er de såkaldte alkaliske bade. De har afsyrende og afgiftende egenskaber. Sulfaterne i Epsom salt hjælper med at slippe af med giftstoffer og tungmetaller fra kroppen.

BEMÆRK: Blandt de ovennævnte produkter finder du stærkt bindende stoffer, det vil sige zeolit, bentonit, chlorella og aktivt kul. Sørg for at bruge dem i et tidsinterval fra de medicin og urter, du tager. Brug dem ikke tidligere end 30 minutter efter at have taget andre urter fra protokollen og mindst 4 timer før du tager den næste dosis af produkter fra protokollen. Vi anbefaler ikke at bruge dem under hele terapien. Brug dem kun i tilfælde af en Herx-reaktion.

Product added to wishlist
Product added to compare.