• Ny
Avea Nutramedix, 30ml
Avea Nutramedix, 30ml
Avea Nutramedix, 30ml
Avea Nutramedix, 30ml
Avea Nutramedix, 30ml
Avea Nutramedix, 30ml

Avea Nutramedix, 30ml

CWD30-30
Sidste elementer på lager
167,02 kr

Avea er et præparat, der indeholder kondenseret gurkemejeekstrakt.

 

Avea

Avea er et præparat, der indeholder kondenseret gurkemejeekstrakt. Avea forbedrer humøret og understøtter en positiv kropsreaktion, når du håndterer hverdagens stressende situationer. Gurkemeje kosttilskud kan hjælpe med at opretholde et afbalanceret humør, hjælpe dig med at opnå en tilstand af ro og afslapning. Aveas humørforstærkende egenskaber er omhyggeligt formuleret til at levere gurkemeje i en meget biotilgængelig, flydende form.


Nutramedix®
Nutramedix er en amerikansk producent af kosttilskud, som har opereret på det amerikanske marked siden 1993. Den producerer højkvalitets bioaktive planteekstrakter baseret på patenteret ekstraktionsmetode. Nutramedix' produkter er kendetegnet ved høj styrke og bredt spektrum af aktiviteter.



Kosttilskud


Ingredienser: Gurkemejeekstrakt, vand og ethanol (20-24%).


Anvendelse: Hæld 15 dråber i 120 ml vand og vent et minut før du drikker. Kan gentages flere gange om dagen eller som anvist af din læge.

Pakkeindhold: 30 ml


Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke anbefalet daglig servering. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.