Enula Nutramedix 30 ml Forstør

Enula Nutramedix 30 ml

CS05

Ny vare

Enula Microbial Defense er en unik blanding af ekstrakter fra tre planter: Elecampane, Jalapa og Blood Wiss.   Enula har antiinflammatoriske egenskaber såvel som bredt spektrum af antimikrobielle, antivirale, antivirale, antibakterielle effekter.

Flere detaljer

kr262

Yderligere information

Enula
 Enula Microbial Defense er en unik blanding af er en proprietær blanding af ekstrakterne fra to planter: Elecampane (Inula helenium) og Jalapa (Ipomoea jalapa).

Nutramedix ®
Nutramedix er en amerikansk producent af kosttilskud, der opererer på det amerikanske marked siden 1993. Det producerer bioaktive planteekstrakter af høj kvalitet baseret på patenteret ekstraktionsmetode. Nutramedix's produkter er kendetegnet ved høj styrke og bredt spektrum af aktiviteter.

Kosttilskud


Ingredienser:   Omans store ekstrakt, Jalapa-ekstrakt, mineralvand, ethanol (20-24)%.

Anbefalet daglig indtagelse:   30 dråber tilsættes op til 120 ml vand, vent et øjeblik og spis. Start med 1 dråbe 2x om dagen (30 minutter før du spiser) og øg gradvis en servering. Rystes inden brug.

Nettovægt:   30 ml

Opbevaring:   Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for børns rækkevidde.

Advarsel:   Overskrid ikke den anbefalede daglige servering. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Anmeldelser