• -20%
D-Ribose Bioenergy Ribose 150g

D-Ribose Bioenergy Ribose 150g

KEN03
127,83 kr 159,78 kr -20%
D-ribose - en af de væsentlige byggesten til skabelsen af ATP, et "universelt" energimolekyle i kroppen.

 

D-Ribose

D-ribose er en essentiel bestanddel af ATP, der fungerer som den vigtigste bærer af kemisk energi i den menneskelige krop og bruges i cellemetabolisme. Når der er fald i ilttilgængeligheden eller mangler i energigenereringsvejen, bliver efterspørgslen efter ATP større end dets tilgængelige niveau. Sådanne situationer kan være forårsaget af patologiske tilstande såvel som overintensiv træning eller ineffektivt arbejde af organismens regenerative systemer.

D-Ribose er helt naturligt og produceret ved en gæringsproces. Det har også det højeste niveau af renhed, FDA GRAS-certifikat, IKKE-GMO, videnskabeligt bekræftet og beskyttet af patenter.

Kenay ® AG

Kenayag er en polsk virksomhed, der producerer kosttilskud, som har været på markedet siden 1991. Keney® AG-produkter indeholder ingredienser af naturlig oprindelse fra økologisk landbrug.

Kosttilskud

Ingredienser: d-ribose

Indhold i anbefalet daglig portion (1 scoop - 5g)
d-ribose 5 g

Anbefalet dagligt indtag: 1 scoop en gang om dagen med et måltid. D-ribose har en naturligt mildt sød smag og kan blandes med vand eller en anden drik.

Nettovægt: 150g

Opbevaring: Beskyt mod lys, opbevar ved stuetemperatur, på et tørt sted utilgængeligt for små børn.

OBS: Overskrid ikke den anbefalede daglige servering. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.