Vitamin K2 200mcg, 30 kapsler
Vitamin K2 200mcg, 30 kapsler
Vitamin K2 200mcg, 30 kapsler
Vitamin K2 200mcg, 30 kapsler

Vitamin K2 200mcg, 30 kapsler

SWA49
104,12 kr

Vitamin K2 er nødvendigt for blodkoagulationsprocesser, opretholdelse af sunde knogler og forebyggelse af dannelsen af aterosklerotiske plaques.

 

Vitamin K2

Vitamin K er faktisk en gruppe af flere relaterede forbindelser, opdelt i to hovedtyper: K1 og K2. Ud af de 13 forskellige undertyper af vitamin K2, der er identificeret, har menaquinon-7 vist sig at være lovende for knoglestyrke og kardiovaskulær sundhed takket være dets rolle i at regulere calciumtransport. K2 hjælper med at aktivere proteiner, der regulerer, hvor calcium kommer ind i kroppen. Denne støtte til korrekt calciumopbevaring betyder, at dette essentielle mineral er rettet mod knoglerne og ud af arterierne, hvilket fremmer skelet- og kredsløbssundhed.

Vitamin K2 påvirker:

  • knoglesundhed og korrekt calciumopbevaring
  • deltager i blodkoagulationsprocesser
  • understøtter kardiovaskulær sundhed og arteriel elasticitet
  • hjælper med at opretholde et sundt blodsukkermetabolisme og lipidniveauer
  • kan understøtte kvinders sunde og positive humør

Menaquinon er den mest biologisk aktive form for K2 i menneskets fysiologi. Det findes i mange fødevarer, herunder lagrede oste, lever og æg, men langt den rigeste kilde er natto, en traditionel japansk mad lavet af fermenterede sojabønner. Swanson Maximum Strength Vitamin K2 er et kosttilskud med den højeste koncentration af natto lavet udelukkende af ikke-GMO soja. Vi giver dette fedtopløselige vitamin i solsikkeoliebaserede gelkapsler for optimal absorption.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud grundlagt i 1969. Virksomheden er den største privatejede vitaminkatalogforhandler i USA. Dets produkter er fremstillet i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskud

Ingredienser: Vitamin K2 [menaquinon-7 fra Natto (fermenterede sojabønner), solsikkeolie, gelatine, glycerin, dibasisk calciumphosphat, bivoks, renset vand, solsikkelecithin, karamelfarve.

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel):


200mcg - Vitamin K2 [menaquinon-7 fra Natto (fermenteret soja)]



Anbefalet dagligt indtag: 1 kapsel om dagen.

Pakkeindhold: 3 0 kapsler

Opbevaring: Opbevar produktet ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede portion til indtagelse i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Product added to wishlist
Product added to compare.