BroccoRaphanin® Activated - Aktivt...

BroccoRaphanin® Activated - Aktivt broccolifrøekstrakt, 60 kapsułek Vege

KEN04
170,20 kr

BroccoRaphanin® Activated er et innovativt broccoliprodukt fremstillet af en patenteret række af råmaterialer. Indeholder høje niveauer af glucoraphanin, en naturlig forbindelse, der understøtter cellefunktion.

 

BroccoRaphanin® Activated - Aktivt broccolifrøekstrakt

BroccoRaphanin® Activated er et innovativt broccoliprodukt fremstillet af en patenteret række af råmaterialer. Indeholder høje niveauer af glucoraphanin, en naturlig forbindelse, der understøtter cellefunktion. Det indeholder også stabil myrosinase, som er ansvarlig for de reaktioner, der omdanner aktive ingredienser. Myrosinase er et ekstremt vigtigt enzym, der findes i broccoli, og som er nødvendigt for produktionen af sulforaphan.

Kenay ® AG

Kenayag er en polsk virksomhed, der producerer kosttilskud, som har været på markedet siden 1991. Keney® AG-produkter indeholder ingredienser af naturlig oprindelse fra økologisk landbrug.

Kosttilskud

Ingredienser: fyldstof: mikrokrystallinsk cellulose; broccolifrøekstrakt (Brassica oleracea L. var. italica Plenck), standardiseret for glucoraphaninindhold: 10%, kapsel: hydroxypropylmethylcellulose.

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel):

Broccolifrøekstrakt (Brassica oleracea var. kursiv) /BroccoRaphanin®/, 200 mg

inklusive: - glucoraphanin: 10% 20 mg

Myrosinase-enzym 17,7 µM/g

Anbefalet dagligt indtag: 1 kapsel om dagen

Pakkeindhold: 60 kapsler

Opbevaring: Beskyt mod lys, opbevar ved stuetemperatur, på et tørt sted utilgængeligt for små børn.

OBS: Overskrid ikke den anbefalede daglige servering. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

 

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.