Shilajit - Himalaya mumie 400mg

Shilajit - Himalaya mumie 400mg

ALI49
Obecnie brak na stanie
89,90 kr

Shilajit (Mumio) standardiseret til 20% fulvinsyre

 

Shilajit - Himalaya mumie 400mg

Mumio, også kaldet Shilajit, er et sortbrunt harpikslignende stof, der naturligt forekommer i klippespalter i nogle bjergkæder. Den er lavet af rester af planter, alger og lav, der findes i bjergklippernes afkroge, hvor de over tid som følge af naturlige biologiske forandringer omdannes til mumio rig på værdifulde sundhedsfremmende ingredienser. Blandt de mange aktive ingredienser i mumio er nogle af de vigtigste fulvinsyrer. Desuden indeholder det også mange andre biologisk aktive stoffer, såsom fosfolipider, triterpener og phenolsyrer. Den er også rig på vitaminer, mineraler og sporstoffer.

Det styrker immunforsvaret, understøtter urinvejene, har en positiv effekt på fordøjelsessystemet, har en positiv effekt på normal kropsvægt, understøtter seksuelle funktioner, hjælper med at opretholde en normal menstruationscyklus, styrker knogler og led, understøtter sindet og kognitive funktioner. fungerer og har en foryngende effekt.

MedicLine

MedicaLine til den polske producent af Aliness-produktlinjen. Produkterne omfatter naturlige kombinationer, der er kendetegnet ved påvirkning og det højeste udvalg af funktionelle egenskaber, takket være hvilke de er bedre for kroppen og har en sundhedsfremmende karakter. Deres produktion er godkendt efter "clean label"-princippet, som garanterer unødvendige tilsætningsstoffer. Alines-brandets vitaminer kan bruges af allergikere, personer med laktoseintolerance, såvel som af glutenfrie.

Kosttilskud

Ingredienser: Mumio-ekstrakt (shilajit) standardiseret til 20% fulvinsyrer, kapselskall (bindingsstof: hydroxypropylmethylcellulose).

Indhold af 1 kapsel: 400 mg Mumio-ekstrakt (shilajit 20%), inklusive 80 mg fulvinsyrer.

Anbefalet dagligt indtag : 1 kapsel én gang dagligt under et måltid.

Pakkeindhold : 90 kapsler

Opbevaring: Beskyt mod skadelige virkninger i vand, på et tørt sted utilgængeligt for små børn.


Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede daglige serveringsmængde i løbet af dagen. Dette produkt kan ikke bruges af gravide eller ammende kvinder. Dette produkt kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.