Keratin 50mg, 60 kapsler

Keratin 50mg, 60 kapsler

SWA50
66,08 kr

Keratiner er en gruppe af hårde, fibrøse proteiner, der hjælper med at opretholde sunde led og understøtter hud, hår og negle.

 

Keratin 50mg

Keratiner er en gruppe af hårde, fibrøse proteiner, der hjælper med at opretholde sunde led og understøtter hud, hår og negle. Keratiner giver et usædvanligt højt indhold af aminosyren cystein, som i sig selv er en rigelig kilde til svovlmolekyler, der nærer og styrker bruskvæv. Når svovlmolekyler fra cystein binder sig til hinanden, danner de meget stærke bindinger kaldet "cysteinbroer". Disse broer giver vigtig støtte til vægtbærende led. Swanson Premium Brand® Keratin, afledt af tibetansk uld, leverer ren, fødevaregodkendt hydrolyseret keratin, der nærer sundt bindevæv og fremmer sundhed, styrke og udseende af hud, hår og negle.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud grundlagt i 1969. Virksomheden er den største privatejede vitaminkatalogforhandler i USA. Dets produkter er fremstillet i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskud

Ingredienser: Keratin (fra tibetansk uld), rismel, gelatine, magnesiumsalt af fedtsyrer, siliciumdioxid.

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel):


50mg - Keratin (fra tibetansk uld)



Anbefalet dagligt indtag: 1 kapsel om dagen.

Pakkeindhold: 60 kapsler

Opbevaring: Opbevar produktet ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede portion til indtagelse i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.