Grøn te flydende ekstrakt, 29,6 ml

Grøn te flydende ekstrakt, 29,6 ml

SWA55
Sidste elementer på lager
158,18 kr

Flydende ekstrakt af grøn te i form af et ekstrakt indeholder en meget høj koncentration af polyfenoler, der understøtter vægttab og stimulerer lipolyse (brændende fedtvæv) i kroppen.

 

Grøn te flydende ekstrakt

Flydende ekstrakt af grøn te i form af et ekstrakt indeholder en meget høj koncentration af polyfenoler, der understøtter vægttab og stimulerer lipolyse (brændende fedtvæv) i kroppen. Præparatet er perfekt til brug omkring træningstider.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud grundlagt i 1969. Virksomheden er den største privatejede vitaminkatalogforhandler i USA. Dets produkter er fremstillet i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskud

Ingredienser: Grøn teekstrakt 1:1 (Camellia sinensis) (blad) (standardiseret til 7,5 % polyfenoler), vegetabilsk glycerin, renset vand.


Indhold i anbefalet daglig portion (1 dråbe):


1g - Grøn teekstrakt 1:1 (Camellia sinensis) (blad) (standardiseret til 7,5 % polyfenoler)



Anbefalet dagligt indtag: 1 dråbe om dagen

Pakkeindhold: 29,6 ml

Opbevaring: Opbevar produktet ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede portion til indtagelse i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.