Naturligt E-vitamin 400IU, 100 kapsler

Naturligt E-vitamin 400IU, 100 kapsler

SWA10
108,13 kr

E-vitamin er en stærk antioxidant, der bekæmper frie radikaler og beskytter fedtsyrerne inden deres oxidation. Desuden forhindrer det for tidlig nedbrydning af erythrocytter og er involveret i transporten af ilt fra de røde blodlegemer til alle kroppens celler.

 

Naturligt vitamin E

 

 

E-vitamin er en stærk antioxidant, der bekæmper frie radikaler og beskytter fedtsyrerne inden deres oxidation. Desuden forhindrer det for tidlig nedbrydning af erythrocytter og er involveret i transporten af ilt fra de røde blodlegemer til alle kroppens celler. E-vitamin har en direkte effekt på muskelydelsen. Det understøtter også immunforsvaret, øger det cellulære respons og forbedrer funktionen af T-lymfocytter.

 

 

Swanson ®

 

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud grundlagt i 1969. Virksomheden er den største privatejede vitaminkatalogforhandler i USA. Dens produkter er fremstillet i henhold til god fremstillingspraksis (GMP).

 

Kosttilskud


Ingredienser: E-vitamin, gelatine (kapsel), glycerin (fugtighedsbevarende stof), sojabønneolie , renset vand.

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel): E-vitamin (D-alfa-tocopherolacetat) - 267 mg svarende til alfa-tocopherol (2216% af den daglige referenceindtagelsesværdi).

 

Anvendelse: En kapsel om dagen under et måltid

Nettovægt: 56 g - 100 kapsler

Opbevaring: Opbevar produktet ved stuetemperatur, på et tørt sted uden for børns rækkevidde.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede dosis til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Flere oplysninger kan findes i fortrolighedspolitikken.