Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapsler
Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapsler
Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapsler
Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapsler

Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapsler

Swanson
SWA17
205,87 kr

Quercetin tilhører flavonoide gruppen. Det hjælper med at forsegle blodkarrene og reducere deres permeabilitet. Quercetin har også en antihistamin effekt.

 

Quercetin

Quercetin tilhører flavonoide gruppen. Det hjælper med at forsegle blodkarrene og reducere deres permeabilitet. Quercetin har også en antihistamin effekt. Det lindrer virkningerne af bestråling og reducerer træthed og stress. Quercetin er involveret i reguleringen af mange cellulære processer såsom celleproliferation og død. Derudover har quercetin en beskyttende virkning på vitamin C og E og forhindrer oxidation af ascorbat.

 

Swanson ®

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud grundlagt i 1969. Virksomheden er den største privatejede vitaminkatalogforhandler i USA. Dens produkter er fremstillet i henhold til god fremstillingspraksis (GMP).

Kosttilskud

Ingredienser: Quercetin, gelatine (kapselskal), rismel, magnesiumstearat og / eller silica (antiklumpningsmidler)

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel): Quercetin (quercetin dihydrat) - 475 mg

Anbefalet daglig indtagelse: En kapsel om dagen

Nettovægt: 44 g - 60 kapsler

Opbevaring: Opbevares tørt, undgå overdreven varme. Brug ikke, hvis pakningen under stikket er beskadiget eller mangler. Opbevares utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede portioner til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret diæt. Produkt anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.