Quercetin 500 ™ 500 mg, 100 kapsler

Quercetin 500 ™ 500 mg, 100 kapsler

JARR01
Obecnie brak na stanie
223,17 kr

Quercetin tilhører flavonoide gruppen. Det hjælper med at forsegle blodkarrene og reducere deres permeabilitet. Quercetin har også en antihistamin effekt. Det lindrer virkningerne af bestråling og reducerer træthed og stress.

 

Quercetin

Quercetin tilhører flavonoide gruppen. Det hjælper med at forsegle blodkarrene og reducere deres permeabilitet. Quercetin har også en antihistamin effekt. Det lindrer virkningerne af bestråling og reducerer træthed og stress. Quercetin er involveret i reguleringen af mange cellulære processer såsom celleproliferation og død. Derudover har quercetin en beskyttende virkning på vitamin C og E og forhindrer oxidation af ascorbat.

Jarrow-formler

Jarrow Formulas er en amerikansk producent af kosttilskud, der opererer på det amerikanske marked siden 1977. Virksomhedens komplette serie af ernæringsprodukter inkluderer vitaminer, mineraler, probiotika, standardiserede urtekoncentrater, aminosyrer, enzymer og enterale ernæringsprodukter.

Kosttilskud

Ingredienser: quercetin, magnesiumstearat, siliciumdioxid, gelatine

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel): Quercetin - 500 mg

Ingen hvede, ingen gluten, ingen soja, ingen mejeriprodukter, ingen æg, ingen fisk / krebsdyr, ingen nødder.

Fri for GMO

Velegnet til vegetarer / veganere

Foreslået daglig indtagelse: 1 kapsel dagligt sammen med et måltid

Nettovægt: 100 kapsler

Opbevaring: Ikke tilgængelig for små børn. Opbevares tørt, undgå overdreven varme.

Forsigtig: Overskrid ikke de anbefalede portioner til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret diæt. Produkt anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.