Lactibiane Immuno

Lactibiane Immuno

PileJe
MED09A
218,25 kr

Lactibiane Immuno understøtter immunsystemets korrekte funktion. Det er et særligt udvalgt probiotikum, der styrker kroppens forsvar og tarmbarrieren.

 

Lactibiane Immuno

Lactibiane Immuno understøtter immunsystemets korrekte funktion. Det er et særligt udvalgt probiotikum, der styrker kroppens forsvar og tarmbarrieren. Tilstedeværelsen af alle komponenter, der komplementerer hinanden, gør det muligt for kroppen at handle på mange niveauer af forsvarsmekanismer og styrke dem effektivt.

Lactibiane Immuno indeholder en blanding af mælkesyrebakterier af følgende mikrobielle stammer: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201.

Anbefalet til tilskud i:

  •         immundefekter,
  •         tilbagevendende infektioner,
  •         forebyggelse af orale infektioner.

PiLeJe

Groupe PiLeJe er en fransk virksomhed, grundlagt i 1991. PiLeJe tilbyder kun produkter af naturlig oprindelse i doser, der stemmer overens med den menneskelige krops daglige behov og er karakteriseret ved en optimal assimilering af mave-tarmkanalen.

 

Kosttilskud

Ingredienser: Mælkesyrebakterier: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201, C- og D3-vitamin, fyldstof: fructo-oligosaccharider, cikorieinulin, mikrokrystallinsk cellulose, lactose, mælkeproteiner: sødemiddel: minatkattering .

Gennemsnitlige værdier i 1 tablet
mælkesyrebakterier 2,10 9 cfu

Anbefalet dagligt indtag: 1 sugetablet om dagen. Tag det ikke sammen med et måltid.

Nettoindhold: 19g - 30 pastiller

Opbevaring: Beskyt mod lys, opbevar ved stuetemperatur, på et tørt sted utilgængeligt for små børn.

Foranstaltning: Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret kost. Produktet bør ikke bruges af børn under 6 år.

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.