• Ny
C-1000 zinkimmun, 180 kapsler
C-1000 zinkimmun, 180 kapsler
C-1000 zinkimmun, 180 kapsler
C-1000 zinkimmun, 180 kapsler

C-1000 zinkimmun, 180 kapsler

NOW70
174,20 kr

C-1000 Zinc Immune er et kosttilskud udviklet til at understøtte immunsystemets funktion.

 

C-1000 zinkimmun

 

C-1000 Zinc Immune by Now Foods er et fuldt naturligt kosttilskud af høj kvalitet udviklet til at understøtte immunsystemets funktion. Kosttilskuddet indeholder en blanding af C-vitamin, zink og bioflavonoider, der understøtter en bedre funktion af immunsystemet og den generelle sundhed.

 

- C-vitamin er et essentielt næringsstof, der bidrager til vækst, udvikling og reparation af forskellige væv i kroppen. Det er en antioxidant, der hjælper med at beskytte cellerne mod skader forårsaget af frie radikaler. C-vitamin spiller også en afgørende rolle i at understøtte immunforsvaret ved at hjælpe med at stimulere produktionen af hvide blodlegemer.

- Zink er et mineral, der er nødvendigt for at understøtte immunfunktion, sårheling og DNA-syntese. Det fungerer som en antioxidant og hjælper med at understøtte sund vækst og udvikling. Zink spiller også en rolle i at understøtte kognitiv funktion og humørregulering.

- Et kompleks af citrusbioflavonoider, der findes i citrusfrugter som appelsiner og grapefrugter. Bioflavonoider er antioxidanter, der hjælper med at beskytte celler mod skader. De hjælper også med at understøtte immunfunktionen ved at øge aktiviteten af hvide blodlegemer.

Produktet er vegetarvenligt, ikke-GMO og glutenfrit.

 

Now Foods ®

Now Foods®, etableret i 1948, står som et velrenommeret amerikansk mærke i kosttilskudsindustrien. Med deres forpligtelse til enestående kvalitet overholder NOW Foods® standarderne for Good Manufacturing Practice (GMP) og sikrer, at deres produkter opfylder strenge kvalitetskontrol for deres kunders velbefindende.

 

 

Kosttilskud

Ingredienser: C-1000 Zinc Immune by Now Foods indeholder en proprietær blanding af C-vitamin, zink og bioflavonoider. Hypromellose (cellulosekapsel), hydroxypropylcellulose, stearinsyre (vegetabilsk kilde) og siliciumdioxid.

Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel):

1g - C-vitamin (1000mg)

15 mg - Zink

Anbefalet dagligt indtag: 1 kapsel dagligt med et måltid.

Pakkens indhold: 180 kapsler

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.


Fremstillet i USA i henhold til GMP-standarder

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.