GABA 750 mg, 100 kapsler
GABA 750 mg, 100 kapsler
GABA 750 mg, 100 kapsler
GABA 750 mg, 100 kapsler
GABA 750 mg, 100 kapsler
GABA 750 mg, 100 kapsler

GABA 750 mg, 100 kapsler

NOW23
134,16 kr

GABA (gamma-aminosmørsyre) understøtter nervesystemet i tilfælde af alvorlig stress og hjælper med at lindre nervøse spændinger.

 

GABA 750 mg

 

 

GABA (gamma-aminosmørsyre) er en ikke-protein aminosyre, der fungerer som en neurotransmitter i den menneskelige hjerne. GABA produceres naturligt i kroppen, og dets tilstedeværelse i centralnervesystemet kan hjælpe med afslapning og lindre nervøse spændinger.

Now Foods ®

Now Foods ® er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud. Det har eksisteret på markedet siden 1948. Now ® -virksomheden har mange års erfaring, og dens produkter er fremstillet i overensstemmelse med de højeste standarder for Good Manufacturing Practice (GMP), takket være hvilke produkterne er af høj kvalitet og høj kvalitet. værdsat.

 

Kosttilskud

Ingredienser: Gamma-aminosmørsyre, hypromellose (cellulosekapsel), ascorbylpalmitat, stearinsyre (vegetabilsk kilde) og siliciumdioxid.

Indhold i anbefalet daglig portion: 750mg GABA - Gamma-aminosmørsyre (1 kapsel).

 

Anbefalet dagligt indtag: Tag 1 kapsel 1 til 2 gange om dagen før måltid, med vand.

Pakkeindhold: 100 vegetariske kapsler

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.