Apigenin 50 mg, 90 kapsler
Apigenin 50 mg, 90 kapsler
Apigenin 50 mg, 90 kapsler
Apigenin 50 mg, 90 kapsler

Apigenin 50 mg, 90 kapsler

SWA40
174,20 kr

Apigenin indeholder værdifulde flavonoider med beroligende, anti-inflammatoriske, neurobeskyttende og antioxidante egenskaber.

 

Apigenin 50mg

Apigenin indeholder værdifulde flavonoider, der dæmper virkningerne af stress på celleniveau og sikrer bedre søvnkvalitet. Apigenin binder til benzodiazepin (BZ) receptorer og har moderat GABA-aktiveret aktivitet. GABA (gamma-aminosmørsyre) er en hæmmende neurotransmitter populær til at fremme søvn ved at berolige det aktive sind.

Apigenin har desuden antiinflammatoriske, neurobeskyttende og antioxidante egenskaber. Hos mænd har det en positiv effekt på prostata.

Apigenin giver 50 mg pr. portion i praktiske kapsler.

Swanson®

Swanson Health Products er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud grundlagt i 1969. Virksomheden er den største privatejede vitaminkatalogforhandler i USA. Dets produkter er fremstillet i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Kosttilskud

Ingredienser: Apigenin, mikrokrystallinsk cellulose (plantefiber), gelatine, magnesiumstearat.


Indhold i anbefalet daglig portion (1 kapsel):


50mg - Apigenin

Anbefalet dagligt indtag: 1 kapsel om dagen

Pakkeindhold: 90 kapsler

Opbevaring: Opbevar produktet ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede portion til indtagelse i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.