Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml

Sparga Nutramedix 30 ml

CWD08-30
145,32 kr

Sparga Sulphur Detox er et ekstrakt fra roden til medicinsk asparges.   Sparga Sulphur Detox understøtter fjernelse af sulfoantibiotika og andre sulfonamidbaserede lægemidler, der blokerer kroppens sulfatveje og glutathiontoksinveje.

 

Sparga Sulphur DetoxSparga Sulphur Detox er et ekstrakt fra roden til medicinsk asparges.   Sparga Sulphur Detox understøtter fjernelse af sulfoantibiotika og andre sulfonamidbaserede lægemidler, der blokerer kroppens sulfatveje og glutathiontoksinveje.   Sparga Sulphur Detox   er inkluderet i Cowden Support Program og skal bruges sammen med andre produkter fra Cowdens protokol.Kosttilskud


Nutramedix ®
Nutramedix er en amerikansk producent af kosttilskud, der opererer på det amerikanske marked siden 1993. Det producerer bioaktive planteekstrakter af høj kvalitet baseret på patenteret ekstraktionsmetode. Nutramedix's produkter er kendetegnet ved høj styrke og bredt spektrum af aktiviteter.


Ingredienser:   medicinsk asparges rodkanalekstrakt, mineralvand, ethanol (20-24)%.

Anvendelse:   Hæld 10 dråber (0,5 ml) i 120 ml vand, og vent et øjeblik, før du drikker.   Det kan tages flere gange om dagen, hvis det er nødvendigt.   Ryst flasken inden brug.

Nettovægt:   30 ml

Opbevaring:   Opbevares ved stuetemperatur på et tørt sted uden for børns rækkevidde.

Advarsel:   Overskrid ikke den anbefalede daglige servering. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Flere oplysninger kan findes i fortrolighedspolitikken.