• -15%
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml

Sparga Nutramedix 30 ml

CWD08-30
123,52 kr 145,32 kr -15%

Sparga Sulphur Detox er et ekstrakt fra roden af medicinsk asparges. Sparga Sulphur Detox understøtter fjernelse af sulfoantibiotika og andre sulfonamidbaserede lægemidler, der blokerer kroppens sulfatveje og glutathiontoksinveje.

 

Sparga Svovl DetoxSparga Sulphur Detox er et ekstrakt fra roden af ​​medicinsk asparges. Sparga Sulphur Detox understøtter fjernelse af sulfoantibiotika og andre sulfonamidbaserede lægemidler, der blokerer kroppens sulfatveje og glutathiontoksinveje. Sparga Svovl Detox er inkluderet i Cowden Support Program og bør bruges sammen med andre produkter fra Cowden's Protocol.Kosttilskud


Nutramedix®
Nutramedix er en amerikansk producent af kosttilskud, som har opereret på det amerikanske marked siden 1993. Den producerer højkvalitets bioaktive planteekstrakter baseret på patenteret ekstraktionsmetode. Nutramedix' produkter er kendetegnet ved høj styrke og bredt spektrum af aktiviteter.


Ingredienser: medicinsk asparges rodkanalekstrakt, mineralvand, ethanol (20-24)%.

Anvendelse: Hæld 10 dråber (0,5 ml) i 120 ml vand og vent et minut, før du drikker. Det kan tages flere gange om dagen, hvis det er nødvendigt. Ryst flasken før brug.

Nettovægt: 30 ml

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Advarsel: Overskrid ikke den anbefalede daglige servering. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.