Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml

Stevia Nutramedix 30 ml

CWD09-30
136,67 kr

Stevia er et ekstrakt fra Stevia rebaudiana. Stevia bruges som sukkererstatning. Det hæver ikke blodsukkeret eller deltager i processen med fedtaflejring.

 

Stevia søde urter

Stevia er et ekstrakt fra Stevia rebaudiana. Stevia bruges som sukkererstatning. Det hæver ikke blodsukkeret eller deltager i processen med fedtaflejring. Steviaekstrakt har også antimikrobiel aktivitet mod Borella og biofilm samt et bredt spektrum af antifungal og antioxidant aktivitet. Stevia Sweet Herb er inkluderet i Cowden Support Program og bør bruges sammen med andre produkter fra Cowden's Protocol.

Kosttilskud

Nutramedix®

Nutramedix er en amerikansk producent af kosttilskud, som har opereret på det amerikanske marked siden 1993. Den producerer højkvalitets bioaktive planteekstrakter baseret på patenteret ekstraktionsmetode. Nutramedix' produkter er kendetegnet ved høj styrke og bredt spektrum af aktiviteter.

Ingredienser: Stevia rebaudiana bladekstrakt, mineralvand, ethanol (20-24)%.

Anvendelse: Tilsæt 3 eller flere dråber til mad eller drikke. I tilfælde af mikrobiel infektion, brug 30 dråber to gange dagligt. Ryst flasken før brug.

Nettovægt: 30 ml

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke anbefalet daglig servering. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.