• Ny
Flydende D-3 & MK-7, 30 ml
Flydende D-3 & MK-7, 30 ml
Flydende D-3 & MK-7, 30 ml
Flydende D-3 & MK-7, 30 ml
Flydende D-3 & MK-7, 30 ml
Flydende D-3 & MK-7, 30 ml

Flydende D-3 & MK-7, 30 ml

NOW81
Sidste elementer på lager
178,21 kr

Liquid D-3 & MK-7 by Now Foods er et kosttilskud af høj kvalitet, der understøtter knogle- og kredsløbssystemets sundhed.

 

Flydende D-3 og MK-7

D-3 og MK-7 væske fra Now Foods kombinerer vitamin D-3 og K-2, to næringsstoffer, der er blevet grundigt undersøgt for deres rolle i knogle-, tand- og kardiovaskulær sundhed. Vitamin D-3 arbejder sammen med calcium for at understøtte knoglesundheden, men det er også vigtigt for immunsystemets sundhed. MenaQ7® MK-7 er en unik, sojafri, biotilgængelig form for vitamin K-2, der spiller en nøglerolle i arteriel sundhed gennem sin evne til at understøtte korrekt calciummetabolisme i blodkar og arterier. Vitamin K-2 er også vigtigt for dannelsen af stærke, sunde knogler.

 

Now Foods ®

Now Foods®, etableret i 1948, står som et velrenommeret amerikansk mærke i kosttilskudsindustrien. Med deres forpligtelse til enestående kvalitet overholder NOW Foods® standarderne for Good Manufacturing Practice (GMP) og sikrer, at deres produkter opfylder strenge kvalitetskontrol for deres kunders velbefindende.

 

Kosttilskud

Ingredienser: Vitamin D3 (som cholecalciferol) (fra lanolin), Vitamin K2 (som Menaquinone-7) (MK-7) (MenaQ7®) (fra kikærter), mellemkædet triglycerid (MCT) olie, solsikkeolie, tidselolie, vitamin E fri soja, pebermynteolie og rosmarinekstrakt.

Indhold i anbefalet daglig portion (5 dråber):

62,5 mcg - Vitamin D3 (som cholecalciferol) (fra lanolin) (2500 IE) 313%*

100 mcg - Vitamin K2 (som Menaquinon-7) (MK-7) (MenaQ7®) (fra kikærter)

*RWS - Referenceindtag (dagligt)

Anbefalet dagligt indtag: Ryst før brug. Tag 5 dråber om dagen direkte eller i din yndlingsdrink. Det er bedst at tage det sammen med et måltid, der indeholder fedt.

Pakkeindhold: 30 ml

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.


Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.


Fremstillet i USA i henhold til GMP-standarder

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.