KELP, pulver (227 g)
KELP, pulver (227 g)
KELP, pulver (227 g)
KELP, pulver (227 g)
KELP, pulver (227 g)
KELP, pulver (227 g)

KELP, pulver (227 g)

NOW44
100,12 kr

Kelp er en stor, bladrig tang, der tilhører brunalgefamilien og er en fremragende kilde til jod, som er afgørende for en sund skjoldbruskkirtelfunktion.

 

KELP


 

Kelp er en stor, bladrig tang, der tilhører brunalgefamilien, der vokser i "skove" i det koldere vand i verdenshavene. Kelp er blevet brugt i århundreder som en vigtig, nærende basisingrediens i kinesiske, japanske og koreanske køkkener. Det er også en fremragende kilde til jod, som har vist sig at være afgørende for en sund skjoldbruskkirtelfunktion.

Now Foods ®

Now Foods ® er en amerikansk producent og distributør af kosttilskud. Det har eksisteret på markedet siden 1948. Now ®-virksomheden har mange års erfaring, og dens produkter er fremstillet i overensstemmelse med de højeste standarder for Good Manufacturing Practice (GMP), takket være hvilke produkterne er af høj kvalitet og høj kvalitet. værdsat.

 

Kosttilskud

Ingredienser: Økologisk tang (Laminaria spp.) (hel plante)

Indhold i anbefalet daglig portion:

450 mcg - Jod 300%*

90 mg - Økologisk tang

(Laminaria spp.) (Hel plante)

*RWS Daglig indtagelsesværdi

Anbefalet dagligt indtag: 1 flad scoop (90 mg) om dagen

Pakkens indhold: 227g

Opbevaring: Opbevares ved stuetemperatur, på et tørt sted, utilgængeligt for små børn.

Forsigtig: Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning (erstatning) for en varieret kost. Produktet anbefales ikke til gravide og ammende kvinder.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.